زنده نگه داشتن مغز بدون ارتباط با بدن
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، موفق به زنده نگه داشتن مغز یک موش بدون ارتباط با بدن آن شدند. این پیشرفت میتواند به توسعه روشهای جدیدی برای درمان بیماریهای مغزی و حتی احیای مرگ مغزی کمک کند.
در این مطالعه، دانشمندان مغز یک موش را از بدن آن جدا کردند و آن را در یک دستگاه شبیهسازی مغز قرار دادند. این دستگاه مغز موش را با خون و مواد مغذی غنیشده با اکسیژن تغذیه میکرد.
دانشمندان مشاهده کردند که مغز موش در این دستگاه زنده میماند و حتی فعالیت الکتریکی خود را حفظ میکند. آنها همچنین دریافتند که مغز موش میتواند یاد بگیرد و حافظه خود را حفظ کند.
این پیشرفت نشان میدهد که ممکن است بتوان مغز انسان را نیز بدون ارتباط با بدن زنده نگه داشت. این امر میتواند به توسعه روشهای جدیدی برای درمان بیماریهای مغزی مانند آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی کمک کند.
علاوه بر این، ممکن است بتوان از این فناوری برای احیای مرگ مغزی استفاده کرد. در مرگ مغزی، مغز آسیب میبیند و دیگر نمیتواند فعالیت خود را حفظ کند. اگر بتوان مغز یک فرد مرگ مغزی را زنده نگه داشت، ممکن است بتوان آن را به بدن فرد پیوند زد و زندگی او را نجات داد.
البته هنوز راه زیادی تا رسیدن به این اهداف باقی مانده است. دانشمندان باید روشهای جدیدی برای تامین خون و مواد مغذی به مغز بدون ارتباط با بدن ابداع کنند. آنها همچنین باید روشهایی برای محافظت از مغز در برابر آسیبهای احتمالی پیدا کنند.
با این حال، این پیشرفت نشان میدهد که زنده نگه داشتن مغز بدون ارتباط با بدن یک هدف دستیافتنی است. این امر میتواند انقلابی در درمان بیماریهای مغزی و احیای مرگ مغزی ایجاد کند.
مجتمع نوآوری باز کوشا از علاقمندان و ایده پردازان که طرح یا ایده ای در حوزه نوآوری و فناوری در هر زمینه ای دارند دعوت می کند تا در رویدادها و مسابقات فناوری و نواوری ما شرکت نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.