سرمايه گذاران خطرپذير موتور محرك و پشتيبان توسعه رويدادهاي فناورانه هستند
سرمايه گذاران خطرپذير موتور محرك و پشتيبان توسعه رويدادهاي فناورانه هستند
به گزارش روابط عمومی هسته پژوهشی کوشا به نقل از خبرگزاری ايسنا منصور غلامي امروز (پنج شنبه-29 آبان ماه) در آيين اختتاميه پانزدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي كه به صورت مجازي در اصفهان برگزار شد، اظهار كرد: برگزاري اين رويداد در اين شرايط كرونايي ناشي از اراده قوي و تلاش خستگي ناپذير فناوران و كارافرينان براي حضور موثر در عرصه حل مسائل مشكلات جامعه است.
وي افزود: در اين جشنواره فرصتي فراهم شد تا اين هم فكري ها به غناي فعاليت ها و تلاش هاي فناورانه بيافزايد.
وزير علوم با بيان اينكه هر چند شرايط خاص كرونا توفيق حضور و ملاقات از نزديك را گرفته است، گفت: اما بكارگيري فضاي مجازي مي تواند فرصت بهتري در دريافت و عرضه تجربيات فرهم كند. امكان حضور در فضاي مجازي براي افراد بيشتري فراهم است كه از اين ظرفيت مي توان استفاده هاي بهينه داشت.
وي تاكيد كرد: توجه و استفاده از ظرفيت بين المللي در اين جشنواره بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد و در آينده در نشست هاي اين چنيني به ظرفيت هاي بين المللي توجه خاص معطوف شود.
غلامي با اشاره به برگزاري 14 دوره موفق اين جشنواره در سال هاي گذشته، تصريح كرد: جشنواره شيخ بهايي از سال 1383 تاكنون با هدف ترويج فرهنگ كارافريني و حمايت از كارافرينان برتر برگزار شده و تاكنون توانسته نقش موثري در حوزه فناوري كشور داشته باشد.
وي افزود: شناسايي علاقه مندان سرمايه گذار و تسهيلگران اين عرصه جزء دستاوردهاي اين جشنواره ها بوده و در اين جشنواره نواوري ها و طراحان نوباور حوزه كارافريني فرصت معرفي و ارائه را پيدا مي كنند.
وزير علوم با بيان اينكه امسال جشنواره مصادف با هفته كارآفريني شده است، اين همزماني را مبارك دانست و گفت: در شرايط فعلي اين جشنواره بايد به عنوان يك رويداد خوب مورد بهره برداري قرار گيرد.
غلامي با ابراز اميدواري از تحقق اهداف اين جشنواره، خاطرنشان كرد: فعاليت هاي فن افرينانه بايد در راستاي حل مشكلات جامعه باشد و كمك به رونق و اثربخشي كسب و كارهاي فناورانه و گسترش محصولات با هدف تسهيل از دستاوردهاي ويژه اين جشنواره است كه بايد از آن استفاده حداكثري كرد.
وي افزود: بايد در راستاي حل مشكلات مهم جامعه هدف گذاري شود و در اين شرايط معرفي شركت هاي برتر با استقبال سرمايه گذاران اين عرصه پيوند بخورد و حل مسائل مهم را به دنبال داشته باشد.
وزير علوم تاكيد كرد: توجه بيشتر به طرح هاي كه برطرف كننده چالش هاي كشور هستند بايد در دستوركار جشنواره باشد و با اين طرح ها در راستاي كم كردن و حل مشكلات ناشي از حوادث طبيعي موفق شد.
غلامي يكي از ظرفيت هاي اين جشنواره ها را حضور مديران و نمايندگان بخش هاي دولتي و خصوصي دانست و گفت: خيرين در حوزه كارافريني نيز مي توانند نقش مهمي در جامعه هدف اين جشنواره ها داشته باشند.
به گفته وزير اين رويدادها مكمل زنجيره تعامل بين كسب و كارهاي دانش بنيان و اكوسيستم كارافريني و سرمايه گذاري است كه در اهداف اين جشنواره ها بايد به اين موارد توجه ويژه كرد.
غلامي سرمايه گذاران خطرپذير را موتور محرك و پشتيبان جدي توسعه رويدادهاي فناورانه خواند و گفت: فرصت هاي ايجاد شده براي تقويت زيست بوم قطعا فرصت هاي بي بديلي خواهد بود.
به گزارش ايسنا، پانزدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي به مدت دو روز به صورت مجازي در اصفهان برگزار شد. اين جشنواره در دو بخش مسابقه اي و غير مسابقه اي برگزار و در نهايت از بين طراحان كسب و كار راه يافته به مرحله نهايي جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي، چهار جايزه و از بين فن آفرينان، سه شركت نوپا و 2 شركت رشد يافته به عنوان رتبه هاي برتر انتخاب شدند.
علاوه بر آن طرح هايي در فرصت هاي سرمايه گذاري و 2 شركت به مرحله نهايي جايزه ويژه فن آفرين صنعت ساز دكتر شيخ زين الدين راه يافتند.
منبع خبر: ايسنا