شلوارک هوشمند دوچرخه سواری رونمایی شد
شلوارک جدید هوشمند
یه گزارش روابط عمومی هسته پژوهشی کوشا به نقل از خبرگزاری ایران آنلاین يك استارتاپ انگليسي از شلوارك جديد و هوشمندي براي دوچرخه سواري رونمايي كرد كه با ارسال جريان هاي الكتريكي به عضلات دوچرخه سوار عملكرد وي را تقويت مي كند.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، در اين شلوارک هوشمند، حسگرها و سيم هايي تعبيه شده است كه با ارسال جريان هاي الكتريكي به عضلات دوچرخه سوار، آنها را تقويت مي كند.
در حالي كه پيش از اين از فناوري در جهت ارتقاي تجهيزات دوچرخه سواري استفاده شده است، شلوارك هاي دوچرخه سواري به جز در مواردي مانند تغيير جنس پارچه، بدون تغيير باقي مانده اند.
اكنون يك استارتاپ انگليسي به نام «ايمپالس» شلواركي توليد كرده است كه با استفاده از حسگرهاي الكتريكي و هوش مصنوعي عضلات دوچرخه سواران را هنگام انجام اين ورزش تحريك كرده و تقويت مي كند. اين شركت قصد دارد اين فناوري را براي ساير فعاليت ها مانند دوندگان و كساني كه در باشگاه ورزش مي كنند نيز به كار بگيرد.
اين كار به وسيله حسگرهايي كه دائما فعاليت عضلات را بررسي مي كنند، انجام مي شود. اين اطلاعات به هوش مصنوعي تعبيه شده در شلوارك ارسال مي شود و در نتيجه اين هوش مصنوعي بررسي مي كند كه كدام عضلات را بايد براي بهتر شدن عملكرد دوچرخه سوار، بيشتر تحريك كرد. اين جريان هاي الكتريكي توسط سيم هاي تعبيه شده در شلوارك به عضلات دوچرخه سوار منتقل مي شوند.
دوان لوئيس دانشجوي دكتري در رشته علوم اعصاب دانشگاه «ساوت همپتون» اين شلوارك را طراحي كرده است. ايده ساخت اين شلوارك كمي بعد از مطالعهي مبحث تماس عصبي -ماهيچه اي به ذهن وي رسيد. سيناپس هاي شيميايي در ميان نورون هاي حركتي و تارهاي ماهيچه اي قرار دارند.
اين اتصال به نورون هاي حركتي كمك مي كند تا سيگنالي به تارهاي ماهيچه اي بفرستند كه باعث انقباض عضلات مي شود. اين شلوارك هوشمند، اين كار را با استفاده از جريان هاي الكتريكي و بدون نياز به اينكه مغز فرمان آن را بدهد، انجام مي دهد .
قرار است اين محصول هفته آينده در نمايشگاه بين المللي مصرف كنندگان تجهيزات الكترونيكي در جهان CES كه به صورت مجازي برگزار خواهد شد، به نمايش گذاشته شود.
نمايشگاه CES يكي از بزرگ ترين رويدادهاي نمايشگاهي فناوري است كه حدود نيم قرن همواره به صورت حضوري در آمريكا برگزار شده است اما در سال 2021 به صورت كاملاً آنلاين و مجازي برپا مي شود.
قرار است اين نمايشگاه ديجيتالي از روز دوشنبه 11 ژانويه تا روز پنج شنبه 14 ژانويه (22 تا 25 دي) برگزار شود بنابراين بر اساس تجربيات سال هاي گذشته انتظار مي رود اغلب رونمايي ها و معرفي محصولات جديد در روزهاي يكشنبه و دوشنبه يعني 10 و 11 ژانويه انجام شود.
در سال 2021 ميلادي انتظار مي رود اين نمايشگاه در حدود 1950 شركت كننده داشته باشد و اغلب غول هاي فناوري در اين نمايشگاه حضور دارند. بنابراين انتظار مي رود شركت هايي مانند Asus، Lenovo، Hisense، LG، Microsoft، Nvidia، Panasonic، Philips، Samsung، Sony و بسياري ديگر، محصولات جديد خود را رونمايي كنند. به طور خاص انتظار مي رود سامسونگ از سري Galaxy S21 به عنوان پرچمدار جديد گوشي هاي خود در يك رخداد جعبه گشايي در آخرين روز از CES رونمايي كند.
رخدادهاي آنلاين و مجازي كوچك و بزرگي كه در سال 2020 ميلادي به دليل فراگيري كرونا برگزار شد، نشان مي دهد كه جهان براي انتقال موفقيت آميز به فعاليت هاي راه دور آماده است، با وجود اين انتظار نمي رود برگزاري آنلاين نمايشگاه CES به يك رويه دائمي تبديل شود.
منبع خبر: روابط عمومی هسته پژوهشی کوشا