هدف دولت؛ هوشمندسازی پایتخت است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با بیان اینکه کارکرد استان تهران نباید شبیه سایر استان ها باشد، گفت: هدف دولت در بلند مدت و کوتاه مدت هوشمندسازی پایتخت سیاسی کشور است.
به گزارش روابط عمومی باشگاه ایده پردازان کوشا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علاالدین ازوجی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در گفت وگو با شهر آفتاب رادیو تهران گفت: جمعیت تهران به صورت رسمی بیش از 14 میلیون نفر است و با توجه به 2 میلیون اتباع خارجی مجموعه جمعیت استان تهران به بیش از 16 میلیون می رسد.
وی افزود:
در سفر رییس جمهوری به استان تهران و حضور در جلسه شورای اداری استان تهران به همراه اعضای محترم دولت در خرداد ماه 1401، تصمیمات خوبی گرفته شد که ماحصل آن تامین اعتباری بالغ بر 16 هزار میلیارد تومان از محل اعتبارات عمومی دولت، شرکت های دولتی و غیردولتی برای 147 طرح یا پروژه زیرساختی در حوزه های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی، ورزشی، انتظامی، آبرسانی، شبکه های آب و فاضلاب، حمل و نقل ریلی و جاده ای شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران تصریح کرد:
تکمیل و احداث بازسازی و تجهیز 75 مدرسه، تکمیل و تجهیز 15 بیمارستان در شهرستان های تهران، تکمیل 27 مجموعه ورزشی در شهرستان های تهران، اجرای 18 طرح های سرمایه گذاری اشتغال زا، تکمیل 5 تأسیسات فاضلاب و تصفیه خانه در شهرستان های تهران، احداث شش پست برق فشار قوی برای 6 شهرک های صنعتی استان جهت تأمین 600 مگاوات برق، 16 کلانتری و پاسگاه انتظامی در سفر ریاست محترم جمهوری به تصویب رسید.
ازوجی در پاسخ به این پرسش که مرکز تحقیقاتی در این مجموعه وجود دارد که برای آینده کشور تحقیق و برنامه ریزی کند؟ اظهار داشت:
ما در دوره میان مدت یک سند توسعه برای استان تهران و همچنین یک سند توسعه برای شهرستان های کشور داریم. در دوره بلند مدت سند توسعه آمایش کشور اجرا می شود بر اساس این سند، جهت گیری فعالیت های اقتصادی در تهران مشخص می شود که با توجه به ظرفیت های این استان بیشتر این فعالیت ها مبتنی بر خدمات دانش بنیان و فناوری برتر است.
این مقام مسئول افزود:
نگاه بلند مدت و کوتاه مدت دولت برای استان تهران به خصوص شهر تهران، داشتن شهری هوشمند است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران بیان کرد:
هر جامعه ای که جمعیت جوان داشته باشد زمینه رشد بیشتری هم خواهد داشت. حضور جوانان در فعالیت های اجتماعی و اقتصادی قطعا بهره وری آن فعالیت ها را افزایش خواهد داد.
وی افزود:
تهران بواسطه وجود دانشگاه ها، مراکز تحقیقات و شرکت های فعال زیاد در حوزه علم و فناوری، استعداد بسیار بالایی در ایجاد یک شهردانش بنیان دارد.
این مقام مسئول گفت:
نوع کسب و کارهایی که در استان تهران رشد می کند متناسب با فناوری برتر خواهد بود و بسیاری از فعالیت هایی که در استان تهران شکل می گیرد شاید در سایر استان ها شکل نگیرد.
ازوجی در ادامه افزود:
کارکرد استان تهران نباید شبیه سایر استان ها باشد. ما از تجربیات سایر کشورها استفاده می کنیم و این مساله را مد نظر قرار می دهیم که پایتخت سیاسی یک کشور باید چه ویژگی های داشته باشد. به عنوان مثال استان تهران با دو محدودیت آب و خاک مواجه است به همین دلیل نباید هر نوع فعالیت اقتصادی در تهران انجام شود این موضوع مد نظر ما است و در مطالعات و طرح هایی که به این سازمان ارایه داده می شود این موضوع را مورد توجه قرار می دهیم.
وی در پاسخ به این پرسش که پایتخت ایران با پایتخت کدام کشور قابل مقایسه است؟ گفت:
به نوع توسعه یافتگی کشور بستگی دارد. پایتخت سیاسی ایران شبیه کشورهای در حال گذار از جمله مالزی، کره جنوبی و اندونزی است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبکه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی کنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیکیشن ایران صدا دریافت کنند.
هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذکر منبع مجاز است.
منبع: باشگاه ایده پردازان کوشا
مجتمع نوآوری باز کوشا از همه علاقه مندان به مسابقات ایده یابی نوآوری باز دعوت می نماید تا در رویداد های ایده یابی شرکت نمایند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.